fläsköttets anatomi i dagens Sverige!

29.08.2024

Det här retar skiten ur mig, Man köper fläsk på affären och skall hem och försteka det till Fläskpannkaka. Det är så mycket vatten i skiten så att det är omöjligt att steka det utan det blir kokt istället. Det är minst 2 dl vatten i köttbiten på ca 550 gram. Varför är det ingen som reagerar på detta? Vi betalar för vatten, varför säljer ni denna skit ICA

Det är inte bara fläsk de pumpar full av vatten utan det gäller även kyckling, Den malda färsen du köper är också full av vatten vilket gör det svårt att försteka köttfärs så den får en fin yta och bättre smak utan allt jäkla kött blir kokt. Och man kan ju tycka att det är bedrägeri då allt kött säljs på vikt. Och här har man lite valmöjlighet då alla mataffärer säljer detta övervattnade kött.

Men jag hör inte mycket kritik att det är så, och det har förekommit i många år. Vi betalar dyra pengar för skitkött så att giriga affärs nasare skall tjäna lite extra på varje kilo



Den 3:e bilden visar hur vårt hyreshus lutar, man måste stoppa tygbitar i vitrinskåpen så att inte bokhyllornas lådor åker ut. Dock så höjde hyresvärden hyran med 6% detta år för det är ju så förträffliga lägenheter han hyr ut. Hade skrattat åt eländet om det inte var jag som vart drabba